Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Farnell
Komponenter |

Farnell tecknar avtal med Gateworks

Farnell har ingått ett nytt distributionsavtal med Gateworks för att tillhandahålla stryktåliga, industriella specifikationer för enkortsdatorer.

Gateworks Corporation är en leverantör av högpresterande och energisnåla ARM-baserade konfigurerbara enkortsdatorer för överföring och mottagning av video, ljud och data i inbyggda trådlösa och trådbundna nätverkssystem. 

Gateworks-familjen av enkortsdatorer (SBC) används under tuffa förhållanden. Gateworks är utformad från grunden med komponenter som tål stötar, vibrationer, elektrostatiska urladdningar och transienta spänningar i tuffa miljöer och miljöer med höga temperaturer och garanterar att man får hög tillförlitlighet.

–Vårt nya partnerskap med Gateworks gör det möjligt för oss att erbjuda ett stort urval av standardiserade produktmodeller för att möta behoven hos Farnells kunders vanligaste tillämpningar på den växande industriella marknaden. Deras specialprogram och anpassade program ger våra kunder viktig flexibilitet och kostnadsoptimerade lösningar, säger Romain Soreau, chef för Single Board Computing på Farnell, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons