Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Syntronic
Elektronikproduktion |

Syntronic växer på andra sidan Atlanten genom förvärv

Det svenska designhuset meddelar att man utvecklar designkapaciteten genom att förvärva Vision Circuits i Nordamerika.

Syntronic har förvärvat Vision Circuits Technologies, en kanadensisk leverantör av designtjänster för kretskortsutveckling.

– Förvärvet av Vision Circuit är ytterligare ett exempel på Syntronics engagemang att förse våra strategiska partners med bästa möjliga designtjänster, kompetens och kapacitet, säger Björn Jansson, vd och koncernchef Syntronic Group i ett pressmeddelande.

Vision Circuits har erbjudit designtjänster, verifiering och elektromekanisk monteringshantering för komplexa produktdesigner sedan 1994. Förvärvet väntas tillföra en mängd expertis till Syntronic. Vision Circuits IPC-certifierade designers arbetar med alla ledande CAD-programvaruverktyg och har erfarenhet av att designa mycket komplexa kretskort.

– Vi är mycket glada över detta nya förvärv, som gör det möjligt för oss att ge ännu mer omfattande support till våra partners. Genom att lägga till Vision Circuits-teamet till Syntronic kommer vi att kunna betjäna våra kunder mer effektivt och effektivt, säger Hans Molin, vd för Syntronic Kanada.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1