Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© DOPAG Nordic
Elektronikproduktion |

Dispenseringsspecialist slår upp portarna i Göteborg

DOPAG Metering and Mixing Technology stärker närvaron i Norden med ett nytt bolag.

DOPAG utökar sitt globala försäljnings- och servicenätverk genom att etablera ett nytt bolag i Sverige. DOPAG Nordic, med säte i Göteborg, kommer att serva kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

– Med lokal representation kommer vi närmare våra kunder. Kunderna gynnas framför allt av mer personlig rådgivning på plats och snabb service när det gäller underhåll eller reparation av dispenserings- och blandningssystem samt leverans av reservdelar, säger Stefan Ström, vd för DOPAG Nordic i ett pressmeddelande.

Bolaget är en tillverkare av högkvalitativ dispenseringsteknik. DOPAG erbjuder system och komponenter för högt automatiserade produktionsprocesser, bland annat för fordons-, el-, batteri-, vind- och flygindustrin. Bolaget är en del av tyska Hilger & Kern Group som har verkat inom industrin i över 90 år.

Teamet i Sverige består av branschexperter med mångårig erfarenhet inom området dispenserings- och blandningsteknik.

– DOPAG erbjuder alla tillämpningar från en enda källa - från smörjning och limning till tätning, ingjutning och packning med FIPFG-teknik. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda dessa tekniker direkt till kunder i Norden, tillägger Walter Weterman, som driver företaget tillsammans med Stefan Ström. 
 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2