Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CTEK
Elektronikproduktion |

CTEKs vd lämnar bolaget

CTEK meddelar att styrelsen och Jon Lind har tillsammans kommit överens om att Jon Lind lämnar sin roll som vd och koncernchef som han innehaft sedan april 2013.

Samtidigt utser styrelsen Ola Carlsson, ledamot i styrelsen sedan 2011, som tillförordnad vd med omedelbar verkan.

– Styrelsen har tillsammans med Jon Lind gjort bedömningen att det nu är rätt tid att identifiera en ny ledare med fortsatt stark genomförandekraft och med tidigare erfarenhet från att leda en verksamhet i en kraftigt växande marknad i snabb förändring med fokus på lönsamhet, säger Hans Stråberg, styrelseordförande i CTEK, i ett pressmeddelande.

En rekryteringsprocess för att en ny vd och koncernchef som kan fortsätta genomföra den fastslagna strategin inleds omedelbart. Ola Carlsson kommer under tiden tillsammans med det befintliga ledningsteamet att leda bolaget fram tills dess att en permanent ersättare tillträder.

– CTEK är ett fantastiskt bolag med kunniga och hängivna kollegor, som jag vill tacka för ett gott samarbete under närmare ett decennium. Jag är stolt över den resa vi gjort tillsammans som bolag och önskar CTEK och alla dess medarbetare all lycka i framtiden, säger Jon Lind.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons