Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Inission
Elektronikproduktion |

Inission stärker upp Boråsenheten med nya key account managers

Kontraktstillverkaren Inission har lagt till nya muskler till sin verksamhet i Borås. Två nya account managers med lång och bred erfarenhet av försäljning tar plats hos bolaget.

Mattias Johansson och Rebecca Vang kliver nu in hos Inission Borås som Key account managers. Även om elektronikbranschen är ett outforskat område för de både så finns bakgrunden inom sälj där.

För Mattias Johansson, som har sina rötter i Skanör/Falsterbo men har residerat i Borås sedan 1999, kom säljintresset lite oväntat när han en dag som lagerchef på Elgiganten fick hoppa in som butiksförsäljare.

– Det banade vägen för en ny karriär och sedan dess har jag uteslutande jobbat med försäljning. Min senaste roll var som Affärsområdeschef mot fordonsindustrin på Primo i Limmared, ett företag som tillverkar profiler i plast. Jag tycker fortfarande att mötet med andra människor är otroligt roligt, säger Mattias i en uppdatering från Inission.

Rebecca Vang tar med sig en fascination för teknik som ledde henne till Borås Högskola där hon utbildade sig till affärsingenjör inom industriell ekonomi.

– Efter min examen började jag jobba som Efter försäljningschef på IUT Industriell Ugnsteknik i Härryda. Sedan dess har jag jobbat som Säljkoordinator och Säljchef. Min senaste roll innan Inission var som Key Account Manager på Omni Retail i Lerum, säger Rebecca i uppdateringen.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-2
Annons
Annons