Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Hanza
Elektronikproduktion |

Hanza utökar samarbetet med Thermia

Kontraktstillverkaren Hanza utökar sitt samarbete med Thermia, en leverantör av värmepumpar för geotermisk energi. Utökningen innebär att försäljningen till Thermia ökar med cirka 35 miljoner kronor under 2023.

Just nu genomför Hanza en kapacitetsutvidgning och utökar i sina befintliga tillverkningskluster för att möta växande volymer från befintliga och nya kunder. Det slutgiltiga målet är att nå en omsättning på minst 5 miljarder kronor år 2025.

En av dessa snabbt växande kunder i tillverkarens svenska kluster är Thermia, som tillverkar, utvecklar och marknadsför värmepumpssystem för uppvärmning, varmvatten och kylning. Företagen fördjupar och utvecklar nu sitt samarbete, vilket innebär att Hanzas försäljning till Thermia med cirka 35 miljoner kronor år 2023 – samtidigt räknar man med ytterligare tillväxt under de kommande åren.

– Det är roligt att kunna stödja ett snabbväxande företag som är marknadsledande inom ett framtidssegment. Vi är stolta över vårt nära samarbete och hur vi tillsammans har hanterat en snabbt ökande efterfrågan. Det visar också på styrkan i vårt flexibla tillverkningskoncept där vi kan anpassa verksamheten till volymökningar, säger Veronica Svensson, Sales Director Scandinavia, i ett pressmeddelande


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons