Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© CORE emt
Elektronikproduktion |

Core-emt stärker upp med ny FSE

Det nya året är fortfarande inne på sin första månad men Danska Core-emt rivstartar och stärker upp organisationen med nya muskler.

Guido Beckedorf kliver in rollen som ny Field Service Engineer hos till Core-emt och tar med sig bred erfarenhet från elektronikindustrin, allt från mönsterkortslayout och prototyptillverkning som tillexempel medicinsk utrustning.

Beckedorf har även varit HYTEK-lärare och undervisat i IPC-standarder som MIT. Utöver det har han regelbundet undervisat i screentryck, våglödning, reflowlödning, vapor phase-lödning, handlödning och omarbetning av kretskort enligt IPC och ESA standarder.

Under arbetslivet har han också samlat på sig praktiska erfarenheter av det elektroniska arbetet, FPC-styrsystem och installation av hissar drivna av hydrauliska pumpar eller tryckluftsmekanik.

– För mig är det meningsfullt att börja arbeta med den mekaniska sidan av SMT-utrustning. Jag har alltid varit fascinerad av ytmonteringsteknologin. De automatiserade processerna och miniatyriseringen av traditionella komponenter till små enheter där hög funktionalitet och lågt pris kan uppnås på samma gång, säger Guido Beckedorf i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons