Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Invisio
Elektronikproduktion |

Invisio får ytterligare volymbeställning från Nato-kund

Invisio meddelar att bolaget mottagit en större uppföljningsorder gällande Invisios Intercomsystem.

Kunden är ett icke namngivet europeiskt NATO-land som tidigare har lagt två större annonserade beställningar av Intercom-systemet. Invisio skriver i ett pressmeddelande att ordervärdet uppgår till 40 miljoner kronor

Ordern beskrivs som betydelsefull för den fortsatta marknadsföringen, eftersom den är ett kvitto på att lösningen möter de krav som ett europeiskt NATO-land ställer på sina kommunikationssystem.

Systemen kommer att levereras under det första kvartalet 2023 och i början av efterföljande kvartal.

– Det är extra glädjande att det är en och samma kund som nu lägger sin tredje order av Intercom-systemet. Beställningens betydelse för den fortsatta marknadsföringen kan inte underskattas. Den bekräftar också vår uppfattning att Intercom-systemet kommer att generera betydande intäkter inom en inte alltför avlägsen framtid. Det finns ett stort intresse för systemet och ett flertal utvärderingsprojekt pågår just nu ute hos kunder, säger Lars Højgård Hansen, vd för Invisio i pressmeddelandet.

Invisio gör också bedömningen att det kan komma ytterligare större beställningar i en nära framtid på grund av kundens framtida behov.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2