Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Norbit
Elektronikproduktion |

Norbit får stororder värd 150 miljoner

Den norska elektroniktillverkaren meddelar att segment Connectivity mottagit en order från en befintlig europeisk kund till ett värde av 150 miljoner norska kronor.

Det var tidigare i januari i år som Norbit hade mottagit en bekräftelse från kunden gällande en betydande volymökning av On-Board Units. Den norska tillverkaren kan nu meddela parterna har ingått ett avtal och Norbit har fått ordern på cirka 150 miljoner norska kronor.

Leveranserna kommer att ske under det första halvåret 2023. Och samtal kring ytterligare volymer för det andra halvåret förs redan. De totala volymerna förväntas därmed bli betydligt större för helåret jämfört med vad som Norbit meddelade tidigare i januari.

– Detta är resultatet av ett starkt och pålitligt partnerskap med kunden och vår strategi att migrera försäljningen av On-Board Units från upphandling till B2B. Våra interna tillverkningsmöjligheter möjliggör skalbarhet, vilket gör att vi kan leverera denna typ av möjligheter. Vi är entusiastiska när det gäller den ytterligare volympotentialen under andra halvåret 2023, säger Per Jørgen Weisethaunet, vd för Norbit i pressmeddelandet.


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons