Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Aim TTi Elektronikproduktion |

CN Rood blir huvuddistributör för Aim-TTi i Norden

Aim-TTi utökar sitt regionala partnernätverk i Benelux, Norden och Baltikum och CN Rood kommer att axla ansvaret som regional partner och huvuddistributör.

TTi (Thurlby Thandar Instruments) är en tillverkare av elektroniska test- och mätinstrument. Produkterna, som alla är designade och tillverkare i Storbritannien säljs via utvalda distributörer och agenter i olika länder. Varumärket Aim instruments tillkom när TTi-produkterna skulle introduceras på den amerikanska marknaden – idag går alla produkter under varumärket Aim-TTi.

Mark Edwards som är säljchef på Aim-Tti menar att CN Rood, med sin expertis inom t test- och mätutrustning, tillför en bredd av kunskap och erfarenhet som ger ett mervärde till Aim-TTi-sortimentet.

– CN Rood kommer att tillhandahålla lokal försäljning och teknisk support till kunder i Benelux, Norden och Baltikum. De kommer också att kunna tillhandahålla produktdemonstrationer, utbildning och service efter försäljning, givetvis med stöd av oss. Partnerskapet mellan Aim-TTi och CN Rood är en fantastisk möjlighet för kunder i Benelux, Norden och Baltikum att få tillgång till Aim-TTi-sortimentet med extra lokal support, säger Mark Edwards i pressmeddelandet.

Annons
Annons
2023-03-29 21:41 V20.13.15-2
Annons
Annons