Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Waystream
Elektronikproduktion |

Waystream öppnar kontor i Tyskland

Tidigare har bolaget drivit de tyska affärerna från sitt huvudkontor i Kista, men nu öppnar Waystream sitt första Tysklandskontor.

Det hela beskrivs som ett naturligt steg för att komma närmare kunderna i Centraleuropa som fortsätter växa i antal.

I Tyskland förväntas antalet fiberuppkopplade hushåll öka från förra årets dryga 3,8 miljoner till 8,5 miljoner hushåll år 2027. Den tyska branschförening BREKO uppger bland annat att deras medlemmar förväntar sig 20 miljarder euro i nyinvesteringar inom fiberutbyggnad de kommande åren.

Fredrik Lundberg, vd för Waystream, menar att marknadspotentialen för bolagets produkter är hög både i och utanför Norden och att lägga ett större fokus på Centraleuropa med Tyskland i täten är därmend ett naturligt steg för Waystream. 

– Vi har under lång tid jobbat mot Tyskland, men ser att en lokal närvaro är oerhört viktigt för att på riktigt kunna etablera sig på marknaden. Därför började vi bygga upp vår försäljningsorganisation i Tyskland under förra året och med etableringen av vårt första kontor i Hamburg tar vi nu ytterligare steg för att kunna vidareutveckla vårt lokala team samt ha en tätare kontakt med befintliga och potentiella nya kunder,” säger Fredrik Lundberg, vd Waystream.

Waystreams säljkår finns idag i Hamburg, München och Köln med gemensamt kontor i Hamburg.

– Tyskland står inför en stark utbyggnad och vi kan erbjuda de bästa accesslösningarna för att optimera Fiber-to-the-Home. Vi kommer nu kunna utveckla vårt tyska team snabbare, för att tillgodose den tyska marknadens behov, avslutar vd:n.


Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons