Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Incap
Elektronikproduktion |

Margus Jakobson tar över rodret för Incap i Estland

Margus Jakobson har under en tid suttit på rollen som tillförordnad vd för Incap Estonia, han har nu utsetts till medlem a koncernens ledningsgrupp samt chef för den operativa verksamheten i Estland och vd för Incap Estonia.

Margus Jakobson började på Incap Estonia 2016 och har tidigare varit medlem av Incap Estonias ledning med ansvar för QHSE, process- och strategiutveckling. Innan Incap hade Margus Jakobson flera chefsbefattningar hos flera elektronik- och teknikföretag som ETAL Group, Nordic Houses och Pharmadule med flera. Margus Jakobson klev in i sina nya roller den första februari 2023.

– Jag är glad att kunna välkomna Margus i Incap Groups ledningsgrupp. Vi har ett mycket starkt team på plats på Incap Estonia och är glada över att ha hittat en intern kandidat för tjänsten. Margus har varit en del av företaget i flera år redan och bidragit till framgången av vår verksamhet i Estland, säger Otto Pukk, vd för Incap Group i ett pressmeddelande.

– Jag vill tacka för denna möjlighet. Incap har en fantastisk företagskultur och jag ser fram emot att fortsätta arbetet med vårt utmärkta team, våra kunder och partners, säger Margus Jakobson.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons