Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Next Biometrics
Komponenter |

Next Biometrics satsar på Kina med partner

Norska Next Biometrics meddelar att ingått ett strategiskt partnerskapsavtal med Kinesiska Wiser Group Holdings Limited. Wiser kommer att agera som det norska bolagets marknadsinträdespartner i Kina från och med den första februari 2023.

Wiser Group kommer att etablera en virtuell försäljnings- och marknadsföringsorganisation för att representera Next Biometrics samt vara fysiskt närvarande i Kina. Next kommer i sin tur att tillhandahålla tekniskt säljstöd från sina kontor i Kina och Taiwan. 

Det Norska bolaget meddelar via ett pressmeddelande att vissa prioriteringar och milstolpar redan är satta, inklusive antal designvinster och intäktsförväntningar. Next skriver vida att man förväntar sig en intäktstillväxt till följd av detta partnerskap före årsskiftet 2023.

– Den kinesiska marknaden kräver ytterligare uppmärksamhet från Next. Efter att ha granskat flera potentiella partners har vi valt Wiser som partner för marknadsinträde. Genom att snabbt lägga till resurser till vårt globala säljteam tror vi att detta kommer att accelerera Nexts intäktstillväxt under andra halvåret 2023, säger Peter Heuman, vd för Next Biometrics i pressmeddelandet..


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2