Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com
Elektronikproduktion |

Allgon växer och öppnar nytt i Turkiet

Specialisten på industriell radiostyrning expanderar och utökar sin globala närvaro genom dotterbolaget Tele Radio Turkiet som öppnar sitt tredje försäljnings- och supportkontor i Izmir.

Tele Radio finns idag redan etablerade i Istanbul med drygt 25 anställda och har även ett nyöppnat kontor i Ankara. I ett pressmeddelande framgår det att Ruhan Ağar, Managing Director, även kommer att ansvara för kontoret i Izmir. Det drivs av Eray Buyukahıska i nära samarbete med Melih Baykal, Operations Director, Tele Radio Turkiet.

Med det nya kontoret i Izmir menar bolaget att man kan erbjuda en mer personlig service och support till kunderna i regionen.

– Vi är glada över att utöka vår närvaro i Turkiet och att kunna erbjuda vår teknologi och support till kunderna. Med tillskottet i Izmir kan vi bemöta våra kunders behov och fortsätta tillväxten av vår verksamhet i Turkiet, säger Melih Baykal, Operations Director för Tele Radio Turkiet i pressmeddelandet.

Allgons tidigare expansion i Turkiet, nya dotterbolag i Indien, Irland, Nya Zeeland förra året och nu ytterligare ett försäljnings- och supportkontor i Turkiet är olika steg i företagets globala expansion.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1