Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jirsak dreamstime.com
Teknik |

Qamcom växer i Stockholm med nytt kontor

Göteborgsbaserade techbolaget Qamcom öppnade sitt kontor i huvudstaden för snart åtta år sedan. Stadig tillväxt i Stockholmsregionen har lett till att man vuxit ur de befintliga lokalerna och flyttar till ett nytt, större kontor.

Flytten till det nya kontoret innebär mer yta för teknikspecialisten, och även yta för ytterligare expandering.

Qamcom som helhet har fokus på sensorer, signaler och system inom en mängd olika applikationsområden. Kontoret i Stockholm har valt att djupare specialisera sig på smarta inbyggda system inom Industriell AI och IoT, sensorteknik och bildigenkänning – med kunder inom bland annat Industri 4.0, smarta städer och medicin och bioteknik, går det att läsa i ett pressmeddelande. 

Bolaget menar att konkurrensen lokalt är stenhård, både vad gäller rekryterings- och kundperspektivet. Qamcom har dock klarat sig bra och lyckats attraherat specialistkompetens såväl som prestigefulla kunder och forskningsprojekt. Man ser helt enkelt Stockholmsregionen en växande marknad med enorm potential och nu storsatsar Qamcom för att expandera ytterligare.

– Det känns fantastiskt att vi växer och flyttar till större lokaler. Vi har trivts jättebra i Kista och kommer fortsätta vara etablerade här. Vi flyttar därmed bara ett stenkast bort till våra nya lokaler i Time Building. Detta är ett stort steg för Qamcom i Stockholm och med tanke på alla spännande projekt vi har på gång, är jag övertygad om att detta bara är början på vår expansionsresa i regionen, säger Ann Louise Johansson, Platsansvarig för Qamcoms Stockholmskontor i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons