Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Powercell
Elektronikproduktion |

PowerCell tar sig över Atlanten – etablerar sig lokalt i USA

PowerCell ska nu etablera lokal närvaro på den betydande USA-marknaden. Bolaget menar att man möter ett starkt intresse från kunder och vill stötta dessa i deras produktutveckling, innovation och affärsutveckling genom att finnas på plats i USA.

Den globala efterfrågan på vätgaselektriska lösningar växer snabbt. Marknadsutvecklingen är särskilt stark i USA och är drivet, bland annat, av politiska initiativ för att stimulera investeringar i grön energi som exempelvis Inflation Reduction Act.

– USA är en spännande och viktig marknad för oss. I USA finns många företag som är ’early enablers’ av vätgaselektriska lösningar och därmed viktiga för den fortsatta utvecklingen och tillväxten av vår industri. Genom att etablera oss lokalt kommer vi närmare våra kunder och kan stötta dem ännu bättre i deras värdeskapande, säger Richard Berkling, vd för PowerCell i ett pressmeddelande.

PowerCell kommer att rekrytera lokal kompetens under våren för att under sommaren undersöka var och hur etableringen i USA ska ske. PowerCell har idag närvaro i Kina, Norge och Sverige.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1