Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Syntronic
Elektronikproduktion |

Syntronic växer i Kina

Det svenska designhuset invigde nyligen sina uppgraderade lokaler i Chengdu i Kina.

Syntronic – som har haft ett fotfäste i Chengdu sedan 2016 – ser sin närvaro i staden som strategiskt viktig då den är ett nav för finans-, transport- och telekomsektorn. Redan 2021 påbörjade det svenska bolaget processen med att utöka verksamheten i staden för att möte kundernas efterfrågan. Resultatet är att verksamheten i Chengdu nu utrustats med större lokaler i enlighet med "branschstandard 2.0", går det att läsa i ett pressmeddelande.

– Chengdu har genomgått en enorm utveckling på sistone. Teamet vid Syntronic Chengdu har stark teknisk kapacitet och vår kundbas här ökar, säger Björn Jansson, vd för Syntronic Group.

I den kinesiska staden har företaget samlat på sig expertis gällande RF, infrastruktur, strömförsörjning, mönsterkort, digitalisering, mjukvara för trådlösa kommunikationssystem och integrationstestning.

Man har helt enkelt kapacitet att hantera RF-relaterad kretsdesign, testmätning, hårdvaru- och mjukvaruutveckling. Men även mösterkortsdesign systemfunktioner, testning av hårdvaruintegrering, utveckling av trådlöst protokollstack, kommunikationssystemrelaterad programvara och verifiering av hårdvarutestning.

– Jag minns fortfarande tiden då vi inte hade fler än 100 medarbetare på Chengdu Branch, vilket var väldigt spännande på den tiden. Sedan dess har vårt Chengdu-team vuxit till 260 personer. Jag tror att vår verksamhet i västra Kina kommer att fortsätta växa, säger Zinser Zhao, General Manager för Syntronic Asia, i pressmeddelandet.

Efter flera års utveckling har företagets lokaler i Chengdu utökats avsevärt. Hårdvaruanläggningarna har uppgraderats och företagets forsknings- och utvecklingsmiljö har även den fått extra uppmärksamhet.

Syntronic säger i pressmeddelande att man räknar med att efterfrågan i Chengdu kommer att fortsätta växa på kort och lång sikt.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons