Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Racal Acoustics
Elektronikproduktion |

Amerikansk genombrottsorder till Invisio

Invisio meddelar att bolaget mottagit en första större amerikansk order på det nya headsetet RA4000 Magna. En order som innebär ett genombrott för varumärket Racal Acoustics på den nordamerikanska marknaden.

Beställaren är inte namngiven men beskrivs av Invisio som en större leverantör till det amerikanska försvars­departe­mentet. Produk­terna ska användas i tyngre fordon under kritiska och extremt bullriga förhållanden, vilket ställer höga krav både på kommunikationsförmåga och hörsel­skyddande funk­tionalitet. 

Leveranser planeras ske månadsvis fram till september 2023 och ordervärdet uppgår till 42 miljoner kronor.

Beställningen innebär en första introduktion på den nordamerikanska marknaden på över 25 år av taktiska ANR-headset (Active Noise Reduction), utvecklade för tunga pansar­fordon.

Sedan förvärvet av Racal Acoustic 2021 har varumärkets produkter varit helt integrerade i Invisios försäljnings- och marknadsföringsinsatser, något som enligt Invisio möjliggjort en påtagligt ökad exponering av varumärket på den amerikanska marknaden.

– Det råder ingen tvekan om att det nya RA4000 Magna-headsetet är en marknads­ledande lösning för extremt bullriga fordonsmiljöer. Vi är mycket nöjda med den fram­gång det nu har i Nordamerika. Den ökande aktivitetsnivån på marknaden för tyngre militära fordon gör att vi förväntar oss en stark orderingång framöver, säger Lars Højgård Hansen, vd på Invisio, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1