Annons
Annons
© Rotakorn
Komponenter |

Rotakorn tecknar franchiseavtal med Taejin Technology

Svenska Rotakorn har tecknat ett franchiseavtal sydkoreanska Taejin Technology Co., LTD (HTC Korea), för att distribuera power management-kretsar (PMIC) inom Europa, Amerika och Asien.

Rotakorn kommer som sagt att distribuera HTC Koreas halvledare inom Europa, Amerika och Asien, och detta till flera industri- och tillverkningsindustrier, så som datorer, konsumentelektronik, kommunikationsutrustning och fordonstillämpningar.

Taejin Technology  har varit verksamma sedan 2000 då bolaget startades med målsättningen om att bli världsledande inom power management-kretsar. Varumärket "HTC Korea" togs sedan fram med vilket bolaget säger sig vilja möta kundernas behov med en mycket diversifierad FoU-teknik.

–Taejin Technology Co., LTDär glada över att addera Rotakorn Electronics vårat globala distributionsnätverk och vi är övertygade om att Rotakorn Electronics kommer att leverera förstklassigt värde till vår mission om att bli världens främsta inom Power Management halvledare, och på så sätt hjälpa HTC Korea att fortsätta marschera framåt inom halvledarindustrin, säger Tony Choi, ordförande, Taejin Technology Co., LTD, i ett pressmeddelande.

Peder Olausson, VD för Rotakorn Electronics, förklarar skälen till det strategiska partnerskapet.

– Vi tror att Taejin Technology Co., LTD har ett starkt värdeerbjudande för de marknader vi är verksamma inom och att vi kan stödja deras produkter med en hög kvalitetsnivå och tekniskt kunnande. Vi är glada över att kunna addera Taejin Technology Co., LTD till vår mångsidiga produktportfolio av kvalitetstillverkare och är övertygade om att vi kan främja varumärket inom globala marknader och olika tillverkningsindustrier.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-07-23 01:29 V22.5.13-2