Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Beijer Electronics Group
Elektronikproduktion |

Hon ska utveckla Beijer Electronics Groups hållbarhetsarbete

Lena Westerholm har utsetts till Group Head of Sustainability i Beijer Electronics Group AB. Rollen är nyinrättad på koncernnivå för att ytterligare lyfta fokus och kompetens inom hållbarhetsområdet.

I sin nya roll kommer Lena Westerholm dels utveckla både koncernens och affärsenheternas hållbarhetsarbete och hållbarhetsrapportering och samtidigt tydliggöra hur koncernen skapar mervärde för kunderna. Hon tillträder sin nya roll den 22 maj 2023.

– Jag är mycket glad över att välkomna Lena Westerholm till Beijer Electronics Group. Lena har med sig en otroligt djup och bred erfarenhet från att driva hållbarhetsfrågor i en industriell kontext och kommer att bidra till att lyfta vårt fokus och vår kompetens inom området, säger Jenny Sjödahl, vd och koncernchef i Beijer Electronics Group i ett pressmeddelande.

Lena Westerholm kommer till Beijer Electronics från rollen som Sustainability Manager hos ABB Sverige samt Global Sustainability Manager för affärsområdet Robotics and Discrete Automation ABB Ltd. Hon har arbetat 23 år i ABB-koncernen i många olika roller inom hållbarhet och verksamhetsutveckling.

Lena Westerholm kommer att ha en delad roll − Group Head of Sustainability på Beijer Electronics Group och medlem i koncernledningen, samt VP Sustainability och medlem i ledningsgruppen för affärsenheten Westermo.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons