Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

Två designvinster på kort tid för JonDeTechs nya sensor

I början av februari kunde JonDetech fira en design win och en första order för deras JIRS40-sensor från kinesiska Yoyon. Fyra dagar senare landade en till order från bolaget.

Den nionde februari meddelade det svenska sensorbolaget att man fått en design win från Zhuhai Yaoyang Electronic Technology Co., Ltd (Yoyon), en kinesisk ODM verksam på marknaden för smarta lås. 

Det här va JonDeTechs första designvinst med den förpackade sensorn JIRS4, som bolaget nyligen la till i produktportföljen. En första order på JIRS40 med ett ordervärde på 56,100 dollar, närmare 581,000 kronor landade sedan direkt från Yoyon.

I samband med detta meddelade JonDetech att man utöver den initiala ordern såg en stor potential för återkommande order. Och fyra dagar senare landade den.

Den 13 februari mottog man ytterligare en design win och order vär 54,000 dollar, cirka 560,000 kronor, från Yoyon. Båda dessa designvinster för JIRS40 är planerade att användas av två separata Tier 1 OEM:are inom smarta lås.

– Att vi nu på kort tid har lyckat erhålla två design wins och orders avseende JIRS40 visar både att det är en konkurrenskraftig produkt och att vår inriktning mot närvarodetektion ligger helt rätt i tiden. I takt med att portföljen stärks tror jag att vi kommer att se många fler affärsmöjligheter, säger Dean Tosic, vd JonDeTech i ett pressmeddelande.

 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2