Annons
Annons
Annons
Annons
© Sivers Semiconductor
Komponenter |

Sivers Semiconductors samarbetar med PureSoftware

Sivers och PureSoftware har gemensamt utvecklat en Open RAN (O-RAN) kompatibel referensdesign för 5G millimetervågs-marknaden baserad på NXP Layerscape processor-plattform.

Både Sivers och PureSoftware har en lång historia av att arbeta tillsammans med NXP för att utveckla lösningar för 5G millimetervåg. I samarbetet kommer man att kombinera NXP’s programmerbara basbandsprocessor, LA12xx, Sivers nya 5G millimetervåg transceiver modul, TRB02801, och PureSoftware’s mjukvarustack.

– Denna lösning ger flera fördelar för våra kunder. Med den höga integrationsgraden, blir utvecklingsinsatsen för våra kunder minimal, vilket innebär en avsevärt kortare tid att få produkter på marknaden, bättre kvalitet och lägre risk. Alla dessa parametrar är kritiska framgångsfaktorer för våra kunder. Utöver detta ger denna lösning marknadens bästa prestanda och energieffektivitet, vilket är ytterst viktigt för att adressera energiförbrukningen i dagens nät, säger Anders Storm vd och koncernchef på Sivers Semiconductors.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1