Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Invisio
Elektronikproduktion |

Invisio får nytt försvarskontrakt värt 40 miljoner kronor

Den svenska tillverkaren har tilldelats vad man kallar "helt armékontrakt" av en ny kund - ett europeiskt icke-NATO land.

Invisio säger att den första ordern är värd cirka 40 miljoner kronor och gäller bolagets AI-drivna system för kommunikation och hörselskydd. Mer specifikt avser beställningen det nya Invisio V-Series Gen II-systemet med INVISIO X5 in-ear-headset. Leveranserna beräknas ske under året.

Den icke namngivna kunden ska ha testat och utvärderat Invisios system under en längre tid, och i konkurrens med andra lösningar, valde man slutligen Invisios system. Kontraktet beskrivs som betydelsefullt då det sannolikt markerar starten på en kundrelation som kommer att sträcka sig över flera år. Invisio bedömer att det finns goda möjligheter för ytterligare kontrakt och beställningar.

– Vi är stolta över att ännu en europeisk försvarsorganisation väljer Invisio. Detta och andra nyligen vunna kontrakt är tydliga tecken på den höga aktivitetsnivån i marknaden. Den närmaste framtiden ser riktigt spännande ut och det är nu dags att börja skörda frukterna av de senaste årens betydande investeringar i produktportföljen och organisationen, säger Lars Højgård Hansen, vd på Invisio i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-2
Annons
Annons