Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Profundus
Elektronikproduktion |

Profundus rekryterar Torbjörn Pettersson

Profundus, ett göteborgsbaserat MedTech-företag som utvecklar diagnostiska system för ögonsjukvården, anställer nu en senior Elektronik- och mjukvaruingenjör för att accelerera arbetet med att ta fram en seriell produkt.

Torbjörn Pettersson tar med sig en Master i Teknisk fysik och elektroteknik och lång erfarenhet från både hård- och mjukvaruutveckling till Profundus. Enligt företaget innebär detta att elektroniska styrenheter med tillhörande mjukvara kan optimeras både med avseende på prestanda och för att kunna serietillverka produkten. 

Profundus plan är att tillverka kameror för leverans under året och kommer även att anställa en optikingenjör och en programmerare under våren. Profundus skriver i ett pressmeddelande att bolaget fortsätter sin expansion där efterfrågan förväntas accelerera, efter att de första instrumenten nått marknaden. Kameror kommer att tillverkas mot kundorder och det blir därför viktigt att snabbt kunna skala upp produktionen.

– Jag är otroligt glad att Torbjörn tackat ja till att arbeta hos oss. Han har en mycket passande bakgrund och erfarenhet och kommer att kunna bidra till företagets fortsatta utveckling framöver, säger Profundus vd Åsa Lindström i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2