Annons
Annons
Annons
Annons
© Allelektronik i Hultsfred AB
Elektronikproduktion |

Allelektronik i Hultsfred blir en del av Regin Group

Regin Group meddelar idag att man förvärvat den svenska kontraktstillverkaren Allelektronik i Hultsfred AB.

Allelektronik är redan idag en av Regins största leverantörer som kontraktstillverkare av elektronikprodukter. Allelektronik har verkat inom industrin sedan started 1975. Bolaget har idag cirka 30 anställda vid produktionsanläggningen i Hultsfred som fokuserar på elektronikprodukter för byggnadsautomation.

Köparen Regin Group är en global leverantör av intelligenta "Building Management System", rum- och zonreglersystem, samt fältprodukter.

– Förvärvet av Allelektronik innebär en tryggad leveranskedja med hög leveransprecision, kvalitét och flexibilitet för våra kunder. Därtill stärks produktionskapaciteten i Sverige vilket är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete att korta transporterna till kund. säger Fredrik Wiking, vd och koncernchef för Regin Group i ett pressmeddelande.

Nicklas Eriksson, delägare, tillsammans med övriga delägare Tim Eriksson, Mats Landström och Fredrik Nilsson, menar att man med försäljningen har säkrat en långsiktig och stabil plattform för fortsatt tillväxt.

– Regin är för mig det självklara valet av partner för att fortsätta Allelektroniks resa. Vårt partnerskap sträcker sig långt tillbaka och som en del av gruppen skapas nu ännu bättre förutsättningar för att stärka samarbetet och fortsätta producera marknadsledande produkter för en hållbar framtid, säger Nicklas Eriksson.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1