Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NOTE
Elektronikproduktion |

Europeisk industrikund ökar samarbetet med Note – produktionstakten ökar markant

Kontraktstillverkaren Note meddelar att efterfrågan från en mångårig stor industrikund "utvecklas mycket starkt". Något som innebär att produktionstakten för Note ökar markant och även försäljningen till kunden.

På grund av kunders ökade efterfrågan står Note inför en kraftig ökning av såväl tillverkning som leveranser inom ramen för det befintliga samarbetet. I fjol uppgick försäljningen till kunden till 50 miljoner kronor, något som Note bedömer kommer att uppgå till minst 200 miljoner kronor i år på grund av det ökade trycket.

– Note växer framgångsrikt med nya kunder och genom utökade samarbeten i vår starka kundbas. Viktiga faktorer för kunderna är vår metodiska satsning på att säkerställa hög kvalitet och leveransprecision i våra tjänster. Det är mycket glädjande att vi fortsatt får förtroendet att vara kundens produktionspartner inför den kraftiga tillväxt som nu inletts, säger Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef i ett pressmeddelandet.

Och redan nu vågar Johannes Lind-Widestam säga att denna affär kommer att vara en av Notes absolut största affärer under 2023. Han menar även att både Note och kunden ser förutsättningarna som mycket goda att fortsätta kunna växa affären även under nästa år.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons