Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smart Eye
Teknik |

Smart Eyes förarövervakningssystem ska in i bilarna i Korea

Smart Eye har valts ut att leverera sin Driver Monitoring System-mjukvara (DMS) till ytterligare 12 bilmodeller, varav tre kommer att lanseras redan i år.

Smart Eye meddelar att bolaget kommer att leverera sin teknologi till 12 nya bilmodeller av en koreansk fordonstillverkare. Kunden är inte är namngiven men beskrivs som "en ledande koreansk biltillverkare med global produktion". Biltillverkaren har tidigare köpt Smart Eyes mjukvara för implementering i flera tidigare bilmodeller och har nu valt att utöka tekniken till ytterligare fordon.

De tre första bilmodellerna som kommer att använda Smart Eyes lösning förväntas gå i produktion under fjärde kvartalet i år, medan de övriga bilarna kommer att lanseras under 2024 och tidiga 2025. Det svenska bolaget beräknar att intäkten för ordern kommer att landa på 350 miljoner kronor – och detta är baserat på prognoser för den beräknade produktlivscykeln.

– Att ta emot ytterligare design wins från befintliga kunder är alltid trevligt. Den här gången är jag särskilt nöjd med tidslinjen. De stora fordonstillverkarna är angelägna att få nya bilar lanserade nu när branschen kommer ur en period av förseningar i utvecklingen och upptrappningen av nya bilmodeller. Vi börjar komma tillbaka till det nya normala, säger Martin Krantz, vd och grundare av Smart Eye.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons