Annons
Annons
Annons
Annons
© Howwe
Elektronikproduktion |

Orbit One skriver licensavtal med Howwe

Kontraktstillverkaren har ingått ett licensavtal för Howwe, ett verktyg för Enterprise Execution Software, med sikte att uppnå sina strategiska mål och öka tillväxten.

Samarbetet inleddes egentligen redan under sista kvartalet 2021 och har redan gett imponerande resultat. 2022 blev ett bra år för Orbit One med omsättningsökning på mer än 35 procent och lönsamhet väl i linje med det.

Mattias Lindhe, CEO på Orbit One, är nöjd över avtalet med Howwe och ser fram emot att använda verktyget för att ytterligare öka företagets tillväxt.

Han menar att en stor del del av omsättningsökningen kommer från det fokus som Howwe hjälper till att skapa i organisationen, även om de goda resultaten i sin helhet inte 100 procent är hänförbara till Howwe.

– Vi ser stort värde i att använda Howwe för att fokusera och utveckla vår verksamhet och samtidigt skapa en högre nivå av transparens och effektivitet i våra interna processer. Detta avtal ger oss möjlighet att accelerera vår tillväxt och fortsätta leverera hållbara och effektiva tillverkningstjänster till våra kunder, Mattias Lindhe.

Verktyget ger Orbit One tillgång till ett proaktivt arbetetssätt med stöd av ett systemstöd med proaktivt affärsstöd och enkel visualisering av viktiga affärsmått. Detta medför en ökad nivå av transparens och effektivitet i det strategiska arbetet och hjälper till att prioritera och accelerera olika delar flr att driva sin verksamhet framåt.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1