Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JonDeTech
Komponenter |

Taiwanesisk partner beställer ytterligare sensorelement från JonDeTech

Under våren 2022 tecknade JonDeTech ett strategiskt viktigt avtal med en samarbetspartner i Taiwan. Avtalet skapade förutsättningar för delaktighet i utvecklingen av en IR-sensorlösning baserat på en integrerad krets, en så kallad ASIC.

Som ett steg i det fortsatta utvecklingsarbetet på väg mot en färdig produkt redo för implementering i konsumentelektronik har JonDeTech erhållit en mindre order bestående av sensorelementet JIRS10 samt en modifierad ram för anpassning till deras nya produktionsutrustning. 

Målsättningen är att producera de första prototyperna. Det svenska bolaget säger att ordern gäller en relativt liten mängd sensorer för utvecklingssyfte och att ordervärdet är därefter.

Det huvudsakliga användningsområdet för den kretsen kommer att vara temperaturmätning på avstånd samt närvarodetektion.

– Även om denna order på kort sikt inte innebär något större monetärt tillskott för bolaget, så ska man inte underskatta det strategiska värdet av affären i stort. Att vår partner nu behöver ytterligare exemplar av JIRS10 och annan utrustning avsedd för produktion är i mina ögon mycket positivt och tyder på att projektet snart närmar sig målgång. Vi vet fortfarande inte exakt hur vägen framåt kommer att se ut, men denna order är definitivt ett steg i rätt riktning, säger Dean Tosic, vd JonDeTech i ett pressmeddelande.


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons