Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Smoltek
Komponenter |

Fördjupat samarbete mellan Smoltek och Qamcom

Smoltek Nanotech har tecknat ett samarbetsavtal med teknikkonsultbolaget Qamcom Group i syfte att säkerställa fortsatt högt tempo inom teknik- och produktutveckling för bolagets båda affärsområden halvledare och vätgas.

I ett pressmeddelande framgår det att Smoltek kommer få tillgång till erfarna teknikutvecklare genom att ersättning till Qamcom kommer att skuldföras och regleras genom framtida riktade emissioner till Qamcom – detta är då utöver Qamcoms nettokostnader.

Smoltek har under ett flertal tillfällen i bolagets tillväxtresa samarbetat med Qamcom för att avropa specialister inom vissa avgränsade utvecklingsprojekt.

I takt med att Smolteks affärsområden halvledare och vätgas närmar sig marknaden med sina första produkter – ultratunna kondensatorer för applikationsprocessorer i mobiltelefoner samt högpresterande cellmaterial till elektrolysörer – fördjupas nu samarbetet mellanbolagen. 

Samarbetet säkerställer att Smoltek får tillgång till erfarna teknikkonsulter med specifika kompetenser i nödvändig utsträckning. Även Smolteks F&U-verksamhet kan få tillgång till förstärkning via externa konsulter.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons