Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© MSAB
Elektronikproduktion |

MSAB:s VD avgår

MSAB, eller Micro Systemation AB, meddelar att Joel Bollö avgår som vd för bolaget. Han kommer formellt att kvarstå som anställd i bolaget till och med den 12 juni 2023 med begränsade arbetsuppgifter under övergångsperioden .

– Vi är tacksamma för Joel Bollös mångåriga bidrag som vd för MSAB. Han har lett bolaget under 21 år och har tillsammans med övriga medarbetare utvecklat ett bra erbjudande konkurrenskraftiga produkter, vilket resulterat i att bolaget idag har en ledande position på en växande global marknad. MSAB har ett starkt team på plats, vilket kommer att tjänar bolaget väl i nästa steg av företagets utveckling, säger Bernt Ingman, styrelseordförande för MSAB i ett pressmeddelande.

MSAB menar att bolaget nu går in i en ny strategisk fas, där fokus ligger på att accelerera den globala expansionen och realisera den fulla potentialen för bolagets mobila kriminalteknik. För att nå detta mål menar MSAB att bolaget behöver en tillväxtorienterad vd med bred kompetens inom IT-sektorn och erfarenhet av internationell försäljning.

Till dess att en ny vd är på plats kommer Mikael Falkovén ta över som tillförordnad vd. Mikael Falkovén är nuvarande försäljningschef för regionerna EMEA, Latinamerika och Asien.

– Det har varit ett privilegium att leda och utveckla MSAB och, tillsammans med ledningsgruppen, skapa ett ledande bolag globalt inom branschen för digital kriminalteknik. Jag ser fram emot att fortsätta följa MSAB:s utveckling och är stolt över att lämna över ett starkt bolag med en spännande tillväxtresa framför sig, säger Joel Bollö, vd för MSAB.


Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1