Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sensys Gatso
Elektronikproduktion |

Sensys Gatso får förlängning av TRaaS-kontrakt

Sensys Gatsos dotterbolag i USA har tecknat en femårig förlängning av TRaaS-kontraktet (trafikövervakning som en tjänst) med Homewood, Illinois till ett värde av cirka 10 miljoner kronor.

Partnerskapet mellan Sensys Gatso och Homewood startade redan 2008 och förlängs nu åter igen. Sensys Gatso förser sina partners med en komplett och nyckelfärdig lösning för trafikövervakning. Lösningen är ett automatiserat trafikövervakningsprogram som inkluderar bildtagning, kundservice och insamling av böter.

Det svenska bolaget skriver i ett pressmeddelande att på grund av effektiviseringar förväntas programmet ge högre avkastning. Uppgraderingen i effektivisering har en positiv inverkan på antalet överträdelser med cirka 10 procent, vilket är inräknat i det aviserade beloppet på 10 miljoner kronor under avtalsperioden.

Det nyligen överenskomna TRaaS-avtalet ger också möjligheten att utöka säkerhetsprogrammet och eventuellt lägga till nya platser under åren. Denna eventuella expansion är inte inkluderad i det annonserade kontraktsvärdet.

– Homewood är ett av våra äldsta program i USA. Vi har uppskattat möjligheten att arbeta med deras samhälle under de senaste femton åren. Inom en snar framtid kommer vi att installera nya system för att främja vårt engagemang och fortsätta vårt mål att hjälpa till att förbättra körbeteendet, sa Bill Braden, President för Sensys Gatso USA.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons