Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Celltech
Elektronikproduktion |

Celltech siktar på att förbättra batterisäkerheten

Celltech meddelar att bolaget nyligen fått ett nytt patent. Denna gång handlar det om ett patent för ett litiumbatteri med dubbla skyddskretsar.

Bolaget menar att utveckling är ett viktigt steg framåt och att detta kommer göra det möjligt för Celltech att ytterligare etablera sig som en högteknologisk aktör inom batteriindustrin.

"När världen blir mer elektrifierad, är ständig innovation nödvändig för batteriindustrin. Celltech ser innovation och tillhörande immateriella rättigheter som en väsentlig del av sitt arbete mot en mer hållbar och elektrifierad värld. I den här artikeln berättar vi om det senaste patentet som vi har förvärvat vilket är ett resultat av vår produktutveckling," skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Den nya patenterade lösningen förhindrar andra skyddskretsfel i extrema fall, vilket Celltech menar har varit en uppenbar utmaning med den befintliga tekniken. Dessutom ger Celltechs nya lösning ett omfattande skydd för litiumbatterier, vilket ökar både säkerheten och tillförlitligheten.

Med en dubbel IC och en dubbel MOS ger den nya kretsen dubbelt skydd till battericellerna, även i händelse av ett fel i primärkretsen. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons