Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© GPV
Elektronikproduktion |

GPV får nycklarna till thailändsk expansion

Den 17 mars i år mottog Bjørn Fiskers, vd för GPV Mechanics TH i Thailand och hans team nycklarna till bolagets nya 12,000 kvadratmeter stora fabrik i landet.

GPV kommer nu att ta den nya mekanikfabriken i bruk och räknar med att den kommer att vara i full drift vid slutet av april 2023.

–Vi är mycket stolta över vår nya fabrik och vi är angelägna om att få igång vår produktion i den nya anläggningen. Teamet är redo att flytta in i den nya fabriken och börja betjäna våra kunder därifrån, säger Bjørn Fiskers, vd för GPV Electronics TH och GPV Mechanics TH, i pressmeddelandet.

Den nya mekanikerfabriken är på 12,000 kvadratmeter, vilket är nästan dubbelt så stort som den nuvarande mekanikeranläggningen. När inflyttning i den nya fabriken är klar kommer den nuvarande mekanikfabriken att rustas upp för elektronikproduktion och bli en del av den nuvarande 15,000 kvadratmeter stora elektronikfabriken. När allt är klart kommer GPVs elektronikproduktionsanläggningen i Thailnad att omfatta 22,000 kvm produktion.

–Färdigställandet av det första av de två byggprojekten i Thailand är ett viktigt steg i att öka vår produktionskapacitet och stärka vårt operativa fotavtryck. Den nya fabriken innehåller toppmodern utrustning så att vi kan möta våra kunders behov inom unikt specialiserade mekatroniska lösningar och box-build, säger Bo Lybaek, VD på GPV Group.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-12 09:18 V22.4.54-1