Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mjukvara | 02 juni 2003

Kompletta säkerhetsplattformar

IDT samarbetar med SafeNet, Inc. och Cavium Networks för utökad support för processorn IDT32438 InterpriseT.
IDTT (Integrated Device Technology, Inc.) och SafeNet , Inc., leverantör av privata och offentliga nätverkssäkerhetslösningar, släpper en referensplattform med både hård- och mjukvara för VPN-gateway (Virtual Private Network). Den nya uppsnabbade säkerhetsplattformen är baserad på co-processorerna SafeNet SafeXcel-1141 och SafeXcel-1741 samt den integrerade kommunikationsprocessorn IDT RC32438 InterpriseT och ger IPSec-prestanda (Internet Protocol Security) upp till 200 Mbps. Den innehåller en uppsättning säkerhetsprogram för VPN/brandväggar från Intoto, leverantör av inbäddade säkerhetslösningar. Plattformen minskar time-to-market för gateway-tillämpningar för små och medelstora företag (SME, small and medium enterprise) samt VPN/brandväggar.

IDT och Cavium Networks kommer också att samarbeta för att få fram en komplett Linux®-baserad plattform för snabba säkerhets-gateway och VPN/brandväggar för små och medelstora företag. Plattformen kommer att vara en omfattande hård- och mjukvaruplattform baserad på den integrerade kommunikationsprocessorn RC32438 InterpriseT och IPSec-makroprocessorn Cavium NITROXT Lite CN1001i. Den medföljande mjukvaran är licens- och royaltyfri och innehåller en Caviumoptimerad version av säkerhetsstacken Linux® FreeS/WAN IPSec integrerad med IDT:s royaltyfria Linuxkärna (v 2.4.18) samt GNU utvecklingsverktyg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2