Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Obducat
Komponenter |

Obducat får produktionsavtal värt 28,6 miljoner kronor

Obducat meddelar att dotterbolaget Obducat Technologies har tecknat ett avtal relaterat till produktionsservice som omfattar leveranser under de kommande tre åren.

Kontraktet är en fortsättning på ett utvärderingsprojekt från januari 2020 och en pilotorder från juli 2022. Kunden, som inte är namngiven, beskrivs som ett europeiskt företag verksamt inom fotosensorteknik. Kontraktet avser kontinuerliga leveranser av optiska komponenter och ordervärdet uppgår till cirka 28,6 miljoner kronor.

De optiska komponenterna kommer att produceras med hjälp av Obducats NIL-teknik. Leveranserna kommer att starta inom kort och den åtagna volymen är kommer att levereras under en maximal tid på tre år, men med nuvarande utsikter förväntar sig dock kunden att avropa volymen under en kortare tidsram.

– Obducat har framgångsrikt genomfört iterationer av test- och pilotkörningar under de senaste tre åren. Ur ett industriellt tillverkningsperspektiv har vår teknik och vårt kunnande verkligen prövats för lämplighet för massproduktion av optiska komponenter. Kontraktet är en bekräftelse på att vår teknik och förmåga inom produktionsservice är världsledande och vi kommer att fortsätta att arbeta för att expandera vår produktionsservice verksamhet framöver, säger Patrik Lundström, vd på Obducat i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons