Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Sound Dimension
Elektronikproduktion |

Sound Dimensions inleder fördjupande samtal i jakten på ny vd

Arbetet med att finna en efterträdare till Karlstadsbolaget Sound Dimension avgående vd Thomas Bergdahl pågår. Bolaget meddelar nu att man går vidare med fördjupade diskussioner med utvalda kandidater.

– Sound Dimension har under det senaste året ökat tempot i såväl sin teknikutveckling, som i sin kommersialiseringsprocess, och ligger nu före den ursprungliga tidtabellen. Det betyder att Sound Dimension allt snabbare går från att vara ett utvecklingsbolag, till att bli ett kommersiellt bolag med ett betydligt större fokus på marknads- och försäljningsaktiviteter, säger Sound Dimensions styrelseordförande Björn Walther i ett pressmeddelande.

Övergången gör att bolaget söker en vd med erfarenhet av marknadsföring och försäljning på en internationell marknad, samtidigt vill man ha kunskap om, och förståelse för hur AI-teknik kommer att påverka audiobranschen.

Sound Dimension meddelar att man har identifierat och diskuterat ett flertal olika namn, och att man nu går vidare med fördjupade diskussioner tillsammans med några av dessa personer. 

– För att inte tappa tempo har styrelsen fullt fokus på frågan. Vi arbetar nu för att, så snabbt som möjligt, hitta en lämplig efterträdare i rollen som vd och som kan ta över och fortsätta driva Sound Dimension framåt i rätt riktning, fortsätter Björn Walther.

 


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons