Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© FlexQube
Elektronikproduktion |

FlexQube får sin största europeiska robotorder hittills

FlexQube har erhållit en order från en kund i Slovakien om totalt 7 eQart Line AGVer med tillhörande rullstationer till ett totalt värde om ca 3,7 miljoner kronor.

Detta är den största robotordern till en europeisk kund hittills. Projektet kommer att installeras och levereras i slutet av det andra kvartalet, 2023, det framgår av ett pressmeddelande.

– Detta är en väldigt viktigt order för oss när det kommer till robotlösningar på den europeiska marknaden, i detta fall vår eQart Line AGV. Vi konkurrerade mot en stor global aktör inom robotområdet och vi kunde vinna tack vare vårt unika erbjudande där vi kan leverera en kombinerad lösning för materialpresentation och transport genom vår modulära design, säger FlexQubes vd, Anders Fogelberg.

AGV:erna som levereras kommer att vara mer än 2,5 meter långa med en rullstruktur ovanpå som gör att kunden kan flytta pallar till och från arbetsstationer i sin produktionsprocess. Fogelberg säger att ledtiden från beställning till leverans kan hållas mycket kort tack vare bolagets byggblockskoncept.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons