Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Syntronic
Embedded |

Syntronic fortsätter att växa på andra sidan Atlanten

På grund av ökad efterfrågan och förfrågningar från fordonskunder, investerar Syntronic R&D Canada i att ytterligare utöka sitt fordonsteam och expertis inom området.

Det svenska designhuset säger att de har för avsikt att anställa fler än 40 embeddedfokuserade mjukvaruutvecklare till sitt team för fordonslösningar i Ottawa, Toronto och Montreal under de kommande månaderna.

– Vi har stöttat ledande OEM-tillverkare för fordon i Nordamerika i flera år med mycket skickliga team i Kanada. I nära samarbete med våra kunder har vi fortsatt att investera i kapacitet och kompetens och har idag ett stort team som stödjer ett antal kritiska funktionsutvecklingar för nästa generations fordon. Vi ser fram emot att fortsätta stödja våra kunder genom att ytterligare utöka vår kapacitet för att stödja deras behov, säger Hans Molin, vd för Syntronic Canada i ett pressmeddelande.

Om de nuvarande marknadstrenderna fortsätter, förutser Syntronic en ökning i efterfrågan inte bara för sina tjänster inom fordonssektorn utan också för sin expertis inom andra teknikintensiva domäner som telekom, medicinteknik och industrisektorer.


Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons