Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Samsung
Komponenter |

Nordic Semi hittar in i Samsung Galaxy SmartTag

Nordic Semiconductors nRF52833 SoC används för att driva Samsung Electronics Galaxy.

"Galaxy SmartTag" är helt enkelt en tag som hjälper användare att hålla reda på föremål som ofta försvinner eller bara ofta byter plant, så som nycklar coh väskor. Nordics SoC tillhandahåller trådlös Bluetooth LE-anslutning, som Galaxy SmartTags använder för att para ihop med appen "SmartThings" på Galaxy-smartphones.

– Nordic är glada över att ha ett nära samarbete med Samsung Electronics på den nya Galaxy SmartTag för att säkerställa en pålitlig trådlös anslutningsupplevelse för konsumenten. Efterfrågan på lösningar för spårning av konsumenttillgångar har sett en betydande tillväxt i vår allt mer mobila värld, och Samsung är en teknikledare inom detta område, säger Bjørn Åge Brandal, VP of Sales and Marketing, Asia Pacific hos Nordic Semiconductor i ett pressmeddelande.

Med Nordics trådlösa Bluetooth LE-anslutning kan Galaxy SmartTags göra mer än att lokalisera värdesaker. De kan också programmeras för att utföra automatiserade uppgifter för SmartThings-kompatibla enheter, som att aktivera ett hemsäkerhetssystem, dämpa belysningen eller styra en smart TV.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-1
Annons
Annons