Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© SHT Smart High Tech
Komponenter |

Ny utrusting på plats – Smart High Tech tar hem produktionen

Under sommaren i fjol beställde Smart High Tech avancerad processutrustning för grafentillverkning i hög volym. Utrustningen är nu på plats vilket innebär att Smart High Tech tar hem produktionen från Kina.

Utrustningen består av en serie processteg för en "ultramodern nanoteknologi", och är designad för att uppnå de egenskaper som kännetecknar bolagets produktserie GT-TIM.

Veckan före Påsk genomfördes de sista testerna efter en dryg månads installation. Samtliga funktioner och backup-system testades med fullgott resultat i både prestanda och kvalitet.

Det svenska bolaget berättar i ett pressmeddelande att dessa processteg har tidigare varit outsourcade till leverantörer i Kina. Förutom långa ledtider, har optimering av processerna varit svåra, delvis på grund av avståndet, dels beroende på att man inte velat dela med sig av sina specifika metoder och processparametrar.

– Den nya utrustningen ger oss erforderlig kapacitet i kombination med säkrad kvalitetsstyrning och optimala förutsättningar för ytterligare processoptimeringar. Den nyligen lanserade ”Soft Pad”, GT70SPRO, har redan rönt stort intresse i kundledet. Med den nya utrustningen bemöter vi både volymer och stor flexibilitet till kundanpassningar, säger Lars Almhem, vd på Smart High Tech i pressmeddelandet.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons