Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Orbit One
Elektronikproduktion |

Orbit One skriver ramavtal med DevPort

Teknikkonsultkoncern DevPort AB har tecknat ramavtal med kontraktstillverkaren Orbit One AB, rörande konsulttjänster inom bland annat produktutveckling, produktionsutveckling och digitala lösningar.

– Vi är mycket stolta över att Orbit One väljer oss i detta samarbete och i utvecklingen framåt. Det är helt i linje med vår fortsatta tillväxtsresa i Blekinge tillsammans med våra partners, säger Stefan Nilsson, Regionansvarig på DevPort om det nya samarbetet, i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet finns inga garanterade ordervärden i ramavtalet, men båda parter ser stora möjligheter att genom avtalet bygga en långsiktig relation.

DevPort, som har sitt huvudkontor i Göteborg, är verksamt inom tre affärsområden: produktutveckling, produktionsutveckling och digitala lösningar. Huvudkunderna finns inom fordonsindustrin och övrig utvecklingsintensiv industri. 

– Orbit One strävar alltid efter att skapa långsiktiga affärsrelationer där vi tillsammans med våra partners kan utveckla och ständigt förbättra tillverkningen av våra kunders produkter. DevPort har precis den kompetensprofil och erfarenhet inom bland annat sustaining design som vi inom Orbit One söker. Tillsammans kommer vi komplettera varandra på ett optimalt sätt och kunna skapa nya affärserbjudanden för EMS-marknaden, säger Orbit Ones President & Chief Executive Officer Mattias Lindhe.

DevPorts vd, Nils Malmros, menar att ramavtalet ligger i linje med DevPorts långsiktiga strategi att växa utanför fordonsbranschen.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-1