Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Cre8tek
Elektronikproduktion |

Cre8tek tar Simplewires elsystem från idé till produktion

Danska startupföretaget Simplewire har vänt sig till elektroniktillverkaren Cre8tek för att låta bolaget sköta produktionen av deras system för elinstallationsbranschen.

Simplewire har utvecklat ett system för digital märkning av elinstallationer som kan ersätta de analoga etiketterna och klistermärkena. Målet är att minska risken för mänskliga fel och göra det enklare att identifiera och reparera elsystem.

Cre8tek har hjälpt Simplewire att optimera den mekaniska designen och ansvarat för testning, kvalitetssäkring och själva produktionen av systemets enheter, medan Simplewire har tagit hand om elektroniken och mjukvaran, det framgår av ett pressmeddelande.

Cre8tek är ett dansk/kinesiskt bolag med produktion i Kina. Cre8teks vd i Kina, Yilin Pei, säger i pressmeddelandet att han har arbetat med europeiska företag sedan 2001 och har ett starkt fokus på att nya kunder ska känna sig trygga och bekväma att använda bolaget, trots att de är baserade i Kina.

Bolagen är i full färd med några småjusteringar och så fort de är klara ser man fram emot att lägga utvecklingen på hyllan och trycka på den stora "produktionsknappen".

– Vi ser fram emot att helt enkelt kunna beställa hem enheter när vi behöver dem. Vi är trots allt 100 procent säkra på att Pei och teamet har kontroll över vad som behöver göras – utan att vi behöver vara särskilt involverade. De kommer att bli mer av vår one-stop box-build produktionspartner, säger Sasha Beck, vd för Simplewire.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons