Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Acconeer
Komponenter |

Acconeer får design win med förväntat värde om 8 miljoner

Acconeer har fått en design win för access control – beröringsfri öppning av bagageutrymmet på en bil med hjälp av den pulsade koherenta radarsensorn A121 – från en icke namngiven biltillverkare

Biltillverkaren beskrivs av Lundaföretaget som "en av världens ledande multinationella biltillverkarkoncerner", och meddelar vidare att det förväntade värdet av denna design win uppskattas till drygt 8 miljoner kronor under perioden 2024-2030. 

Acconeer är dock noga med att påpeka att en "design win" endast innebär att bolagets radarsensor har valts ut för användning i en kunds produkt, vilket inte är samma sak som att en order har lagts.

– Vi är mycket glada över att kunna tillkännage en design win med en ny kund i bilindustrin, denna gång med en av de fem största biltillverkarkoncernerna i världen. Detta visar att våra framsteg är på rätt spår inom fordonsindustrin, som vi tror kommer att bli ett viktigt affärsområde för oss de kommande åren. Det är också vår första design win i bilindustrin för den nyligen lanserade A121, säger Acconeers vd Lars Lindell i pressmeddelandet. 


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2