Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Ovzon
Elektronikproduktion |

Ovzon erhåller ny order från Svenska rymdaktiebolaget

Ovzon meddelar att bolaget har mottagit en ny order från sin samarbetspartner, Svenska rymdaktiebolaget (SSC) för Ovzon SATCOM-as-a-Service.

Ovzons SATCOM-as-a-Service är en integrerad satellitkommunikations-lösning. Den inkluderar Ovzons mobila satellitterminaler, satellitnätverk samt support och service.

I och med ordern fördjupar Ovzon sitt samarbete med SSC, i den fortsatta dialogen med kunder inom främst svenska myndigheter och samhällsviktiga organisationer. SSC är också en viktig samarbetspartner för leverans av tjänsten. Ovzon skriver i ett pressmeddelande att tjänsten kommer att levereras under andra kvartalet 2023.

– Vi är mycket nöjda över att få en ny order av vår partner SSC. Vi ser fram emot att fortsätta expandera vårt redan goda samarbete där vår satellit Ovzon 3 och dess unika funktionalitet står högt på agendan. Tillsammans förser vi den svenska marknaden med en världsledande och högeffektiv integrerad satellitkommunikationstjänst, baserad på svensk teknologi och innovation, säger Per Norén, vd för Ovzon.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-15 11:45 V22.4.27-1
Annons
Annons