Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Charge Amps
Elektronikproduktion |

Charge Amps växlar upp och utser Chief Technical Product Officer

Charge Amps har rekryterat Magnus Lengdell till den nyinrättade tjänsten som Chief Technical Product Officer (CTPO). I sin nya roll kommer han att leda bolagets tekniska innovation, produktutveckling och att stärka mjukvaruerbjudandet.

– Charge Amps har vuxit snabbt under de senaste åren och expanderat till flera europeiska marknader, mycket tack vare den höga kvaliteten på alla delar av vårt hård- och mjukvaruerbjudande. Under Magnus ledning växlar Charge Amps nu upp arbetet ytterligare inom produkt och utveckling av nästa generations laddningslösningar för elbilar, säger Olle Tholander, vd för Charge Amps, i ett pressmeddelande.

Magnus Lengdell har lång erfarenhet av SaaS-lösningar, teknikutveckling för uppkopplade hem och ledarskap i techbranschen. Han kommer senast från rollen som Group CTO för AddSecure, en leverantör av säkra IoT-lösningar för kritisk kommunikation, och som styrelseledamot för Innohome Oy, en tillverkare av smarta brandsäkerhetsprodukter för hemmet. 

Som ny CTPO kommer Magnus Lengdell, tillsammans med Head of Innovation och medgrundaren Fredrik Jonsson, att ansvara för att stärka Charge Amps fullservice-erbjudande.

– Charge Amps är inne i en spännande fas i tillväxtresan efter stora framgångar i Europa på kort tid. Med det avancerade, teknikdrivna produkterbjudandet har bolaget tagit marknadsandelar på en marknad där det råder mycket hög konkurrens. Jag ser fram emot att bygga vidare på framgångssagan med fortsatt fokus på innovation och design i alla delar av produkterbjudandet, säger Magnus Lengdell, CTPO för Charge Amps.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons