Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© JOT Automation
Elektronikproduktion |

JOT Automation öppnar nytt i Stockholm

Automationsspecialisten JOT Automation utökar sin verksamhet till Sverige och öppnanar ett nytt kontor i landet, närmare bestämt i huvudstaden.

Öppnandet av kontoret är en del i bolagets satsning på att utöka närvaron i Norden för att bättre kunna betjäna sina kunder i regionen.

– Vi är glada över att öppna ett nytt kontor i Sverige och utöka vår verksamhet i Norden. Med vårt nya kontor kommer vi att kunna betjäna våra kunder i regionen bättre och ge dem det stöd och den hjälp de behöver för att lyckas, säger Robert Pettersson, Account Manager för JOT Automation Sverige, i ett pressmeddelande.

JOT räknar med att expansion till Sverige kommer att öppna upp nya möjligheter för bolaget och dess kunder i regionen, samtidigt som det kommer att bidra till att driva tillväxt och innovation inom tillverkningsindustrin.

– expertis inom automatiserade produktions- och testlösningar kommer att vara särskilt värdefulla för företag i Sverige med omnejd, och vi ser fram emot ett nära samarbete med dem under de kommande åren, avslutar Pettersson.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2