Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© BeammWave
Komponenter |

Nya Vinnova-pengar till BeammWave

Beammwave har, tillsammans med flera tunga industrinamn, blivit beviljade Vinnova-bidrag för ett gemensamt projekt.

Projektet koordineras av Advenica, som tillsammans med BeammWave, Ericsson, SAAB och Syntronic utgör hela projektgruppen. Projektets totala budget är på 10,1 miljoner kronor medan Vinnova-anslaget under utlysningen ”Avancerad och innovativ digitalisering 2023” är 4,9 miljoner kronor och BeammWaves andel av bidraget är totalt 1,5 miljoner kronor.

Projektet kommer att verka under titeln "Säkra system med komponenter från osäkra tillverkningskedjor". Målgången är att ta BeammWave från en patenterad design och prototyp till en validerad och produktionsfärdig produkt och därmed skapa en grund för samarbete med industriella partners.

– Projektet kommer att pågå i tre år och kommer tillsammans med våra projektpartners ge oss möjlighet att titta på lösningar för att säkra komponenter och IP från olika tillverkningskedjor, och att samarbeta med industriella partners, säger Markus Törmänen, medgrundare och styrelseledamot i BeammWave.

– Samarbetet med Advenica, Ericsson, SAAB, Syntronic och Lunds universitet tillför ett enormt värde för oss, då vi får tillgång till forskning och kunskap i världsklass och det visar också vilket värde vi kan tillföra universiteten med vår världsledande design och arkitektur, säger Stefan Svedberg, vd för BeammWave, i ett pressmeddelande.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-05-14 07:33 V22.4.46-2
Annons
Annons