Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© NCAB Group
Mönsterkort |

Martin Danielsson tar över svenska NCAB

Efter 12 framgångsrika år lämnar Rikard Wallin sin roll som vd för NCAB Group Sweden och VP Nordics. Han kommer nu att ta sig an rollen som Global Sales Director för Aerospace and Defence inom koncernen. Martin Danielsson kommer i framtiden att axla rollen som ny vd för NCAB Groups svenska verksamhet.

Rikard har under de senaste 12 åren styrt skutan hos NCAB Groups svenska veskamhet och enligt honom själv var beslutet att ansluta sig till mönsterkortsleverantören ett av de bästa beslut han tagit i karriären.

– Sverigeteamet välkomnade mig från dag ett och under de senaste 12 åren har vi nått fortsatta framgångar. Varje individs inställning att alltid sikta på att överprestera har verkligen imponerat på mig. Som VP Nordic och en del av koncernledningen har jag haft möjligheten att träffa många fantastiska kollegor runt om i världen, och jag är mycket glad över att få fortsätta i en global roll för koncernen. När Martin nu kommer till Sverigeteamet ser jag en ljus framtid och fortsatt tillväxt, säger Rikard Wallin i ett pressmeddelande.

Martin Danielsson kommer närmast från rollen som General Manager för Würth Elektronik Sweden AB, där han var ansvarig för de skandinaviska länderna. Under sin 18-åriga karriär hos den tyska koncernen byggde Martin upp och ledde en framgångsrikt verksamheten. 

– Jag är väldigt glad över att ha fått möjligheten att ansluta mig till NCAB Group och teamet i Sverige. Jag ser fram emot att lära känna teammedlemmarna och se hur vi kan utveckla en hållbar verksamhet tillsammans. Med den fantastiska företagskultur som jag redan har upplevt på NCAB är jag övertygad om att vi som ett team kommer att växa med befintliga och nya kunder. NCAB Group har en stark position på mönsterkortsmarknaden och målet är att stärka denna position och ta fler marknadsandelar, Martin Danielsson.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-06-13 13:49 V22.4.55-2