Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ETK EMS
Elektronikproduktion |

Ny vd tar över rodret för ETK EMS Group

Under sommaren kommer danska ETK EMS att få en ny vd då Troels Hornsved ansluter sig till tillverkaren.

ETK EMS Group välkomnar Troels Hornsved som ny vd, han kommer att ta över rollen från nuvarande vd och delägare Thomas Vinter.

Troels Hornsved kommer att leda den inhemska och internationella expansionen av koncernverksamheten med stöd av ledningsgruppen. Delägarna Thomas Vinter och Torben Drejer kommer fortsatt att vara verksamma i bolaget i nya roller, det framgår av ett pressmeddelande.

När Troels kliver in i sin nya roll tar han med sig erfarenhet från att ha arbetat som produktionschef, COO och VP inom den danska industrin, för företag som exempelvis Martin Professional, Vestas Control Systems, Universal Robots och Green Hydrogen Systems.

– Jag har känt både ETK EMS Group och nyckelpersoner inom organisationen i flera år och har även haft nöjet att vara kund hos bolaget. Så för mig är det med stor respekt och tacksamhet som både Thomas och Torben tillsammans med Blue Equity har gett mig uppdraget att leda ETK EMS vidare framgångar.

Idag har ETK EMS sitt huvudkontor i Skanderborg och verskamhet i Sønderborg och Næstved i Danmark samt fabriker i Rayong, Thailand. Troels säger i pressmeddelandet att ETK EMS redan har gjort avtryck inom EMS-branschen och att han ser fram emot att ta nästa steg i koncernens nya strategi – en strategi som kommer att inkludera nya marknader, nya segment och potentiellt nya förvärv.


Annons
Annons
Visa fler nyheter
2024-04-11 07:39 V22.4.25-1
Annons
Annons